Άδεια Εκτέλεσης Πλόων Μικρού Σκάφους

Για να λεμβολογήσουμε το σκάφος μας χρειάζεται να υποβάλλουμε στις Λιμενικές Αρχές τα δικαιολογητικά που περιγράφονται στο παρακάτω συνημμένο Πληροφοριακό Έντυπο.

Λεμβολόγηση Μικρού Σκάφους View Acrobat 139 KB

Ανανέωση Άδειας Εκτέλεσης Πλόων Μικρού Σκάφους

Η ανανέωση / θεώρηση της άδειας εκτελέσεως πλόων ερασιτεχνικού μικρού σκάφους γίνεται κάθε 4 χρόνια μετά από υποβολή αίτησης, εντός εξαμήνου πριν τη λήξη ισχύος της άδειας.

Νέα άδεια εκδίδεται, με οικονομική επιβάρυνση τετραπλοτύπου υπέρ Λ.Α. 20,54 € για την αγορά, τηρουμένων των διατάξεων του Κανονισμού για την ανανέωση και θεώρηση των αδειών, όταν συμπληρωθούν οι θυρίδες ανανέωσης του εντύπου της άδειας εκτελέσεως πλόων.

Νέα άδεια επίσης εκδίδεται:

  • εφόσον προσκομιθεί στη Λιμενική Αρχή βεβαίωση κατασκευαστή στην περίπτωση μετασκευής του σκάφους
  • όταν παρέλθει ο χρόνος ισχύος της άδειας εκτελέσεως πλόων του ερασιτεχνικού σκάφους χωρίς να έχει γίνει ανανέωση / θεώρηση.

Ανανέωση Άδειας Εκτέλεσης Πλόων View Acrobat 108 KB

Μεταλεμβολόγηση Σκάφους

Για να μεταλεμβολογήσουμε το σκάφος μας πρέπει να υποβάλλουμε στο Λιμεναρχείο τα δικαιολογητικά που περιγράφονται στο παρακάτω συνημμένο Πληροφοριακό Έντυπο.

Μεταλεμβολόγηση Σκάφους  View Acrobat 107 KB

Μεταβίβαση - Αλλαγή Κυριότητας Σκάφους

Για να αλλάξει η κυριότητα ενός σκάφους, είτε δηλαδή για να πουλήσουμε το σκάφος μας ή για να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο, πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία μεταξύ πωλητή και αγοραστή και στη συνέχεια να δηλωθεί και επικυρωθεί στις Λιμενικές Αρχές.

Όλα αυτά (Ιδιωτικό Συμφωνητικό Πωλητή - Αγοραστή, Υπεύθυνη Δήλωση, Υπόδειγμα Αίτησης προς το Λιμεναρχείο και όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις και δικαιολογητικά) περιγράφονται επακριβώς στο συνημμένο Πληροφοριακό Έντυπο.

Μεταβίβαση - Αλλαγή Κυριότητας Σκάφους View Acrobat 230 KB

 

Επικοινωνία

Πάροδος Δημ. Χρήστου Μπέκα
(Περιφερειακός ΣΠΑΤΩΝ)
190 04  ΣΠΑΤΑ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

210 6025515

210 6025535

Βρείτε μας

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.